Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

7 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН на територията на Кюстендилска област

7 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН на територията на Кюстендилска област, оказано е съдействие на ЦСМП в Кюстендил да бъде обслужен па...



7 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН на територията на Кюстендилска област, оказано е съдействие на ЦСМП в Кюстендил да бъде обслужен пациент, като е осигурен достъп до жилището му. Пожарът, възникнал в л.а. „Мерцедес“ на пътя с. Пиперков чифлик – Кюстендил, е причинен поради техническа неизправност. Автомобилът е унищожен, няма пострадали хора. Вчера при пожар, възникнал в постройка с бали от слама в Сапарева баня, са унищожени 100 бали и постройка от 50 кв. м, спасена е сграда, намираща се в близост. Няма пострадали хора. Причините за възникването на пожара се изясняват от РУ Дупница. Пожарът, възникнал в землището на с. Дворище в сухи треви, е причинен при небрежно боравене с открит огън. Противопожарният екип е спасил от огъня 2 сгради. Продължава доугасяването на пожара, възникнал на 18 август над с. Пастра, под връх Калин, низово в гора. Без загуби е. Доугасяват се и днес, пожара, възникнал в сухи треви и храсти на 18 август в района на с. Сажданик,  пожарът  в землището на с. Фролош е ликвидиран. Пожарът, койтовъзникна вчера в Рила планина в местността Бистришки водопади е локализиран, създадена е организация за доугасяването му. На място са екип на РСПБЗН Рила и на Национален парк „Рила“.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments