Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Второто издание на баскетболния турнир за Купата на Дупница ще се състои следващия месец в Спортната зала

Второто издание на баскетболния турнир за Купата на Дупница ще се състои следващия месец в Спортната зала. Баскетболното шоу е насрочено за ...



Второто издание на баскетболния турнир за Купата на Дупница ще се състои следващия месец в Спортната зала. Баскетболното шоу е насрочено за 14 и 15 септември, като домакините от БК Политехника Дупница са обособили надпреварата в две части.

В Турнир А, освен мъжкия А-отбор на Политехника, ще участва един от най-силните тимове в Българска баскетболна лига на Юг – Локомотив Пловдив, както Дунав Русе и най-силната баскет школа у нас - БУБА София. В първия полуфинал ще се срещнат Локомотив и БУБА, а в другия ще спорят дупничани срещу тима от Русе. Победителите от двата мача ще се срещнат на финала, а загубилите отиват на малък финал за трето-четвърто място.

Не по-малко интересно ще бъде и в Турнир Б, където ще се пуснат Б и В-отборът на Политехника Дупница със своя млад състав, както БУБА Б и Септември София. Тук публиката ще може да види младите дупнишки баскетболни надежди, на които им предстои да играят мъжки баскетбол в ББЛ.

За най-добрите в състезанието са подготвени награди, а победителят в турнира ще вдигне Купата на Дупница.

Организатор на събитието е БК Политехника Дупница.

 

Програма на турнира за Купата на Дупница:

14.09.2024г.

Турнир Б

12.00ч. (първи полуфинал): БК БУБА Б София – БК Политехника Б Дупница

14.00ч. (втори полуфинал): БК Политехника В Дупница – БК Септември София

Турнир А

16.00ч. (първи полуфинал): БК Локомотив Пловдив - БК БУБА София

Официално откриване на турнира

18.15ч. (втори полуфинал) - БК Политехника Дупница – БК Дунав Русе

 

15.09.2024г.

Турнир Б

11.30ч. (малък финал): Загубил първи полуфинал – Загубил втори полуфинал

13.30ч. (финал): Победител първи полуфинал – Победител втори полуфинал

Награждаване Турнир Б

Турнир А

16.00ч. (малък финал): Загубил първи полуфинал – Загубил втори полуфинал

18.00ч. (финал): Победител първи полуфинал – Победител втори полуфинал

Награждаване Турнир А и официално закриване


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments