Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицейска гонка с непълнолетен шофьор завърши със стрелба в Кюстендил

На 31 август през нощта е получен сигнал в ОДМВР – Кюстендил, че непълнолетно момче управлява автомобил в центъра на кв. „Изток“. Водачът не...



На 31 август през нощта е получен сигнал в ОДМВР – Кюстендил, че непълнолетно момче управлява автомобил в центъра на кв. „Изток“. Водачът не се подчинил на подадения сигнал за спиране и проверка от пристигнал след минути полицейски екипи се насочва към околовръстния път на Кюстендил. Изпратен е втори автопатрулен екип в района на движение на  лекия автомобил „Опел“,  отново има неподчинение на подадените сигнали за спиране и проверка, опелът прави опит да изблъска служебния автомобил. Възпроизведени са изстрели със служебно оръжие и стоп патрони и водачът на опела спира. Установено е, че е непълнолетно момче от кв. „Изток“, пътник в автомобила е бил 31-годишен негов съсед. За случая е уведомен прокурор от Окръжна прокуратура, образувано е следствено дело.
Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments