Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Политехника спечели Купата на Дупница по баскетбол!

В изключително драматичен финал „лилавата лавина“ се наложи с 85:81 над Локомотив Пловдив и вдигна трофея. Сблъсъкът в Спортната зала предло...



В изключително драматичен финал „лилавата лавина“ се наложи с 85:81 над Локомотив Пловдив и вдигна трофея. Сблъсъкът в Спортната зала предложи много нерви и инфарктен завършек, след като резултатът бе равен след 40 минути и се игра продължение. Иначе през първото полувреме гостите отвориха разлика от 15-ина точки, но Политехника успя да навакса и в крайна сметка домакините се наложиха над пловдивчани, оставяйки Купата в Дупница. За MVP бе избран Станислав Ваклинов от тима на Политехника. Купата и златните медали връчи заместник-кметът Бойко Христов, а трофеят първо отиде в ръцете на капитана на дупнишкия отбор Омар Ел-Аюби, след което настъпи дива радост. В малкия финал на Турнир А БУБА София и Дунав завършиха 78:82 и бронзовите медали заминаха за Русе. Преди това на полуфинал Политехника победи Дунав с 96:72, а Локомотив Пловдив се справи със БУБА София със 74:69. Политехника триумфира и в Турнир Б на надпреварата за Купата на Дупница. Тук финалът бе още по-драматичен, като се играха цели две продължения, за да се излъчи победител. Политехника Б надделя с 80:78 над Септември София. В малкия финал БУБА Б бе категоричен над Политехника В (130:54). Турнирът за Купата на Дупница се превръща в традиционен, а като част от него демонстративен мач играха момичетата и момчетата на БК Политехника. За публиката пък имаше шоу с парични и предметни награди. Организатор е БК Политехника Дупница.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments